Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων

Tο ΚΕΑN-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων είναι ένας ανοιχτός κοινωνικός σύλλογος Νέων που αγωνίζεται και στοχεύει στην αειφόρο ανάπτυξη μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος, την διατήρηση και την αλληλεπίδραση των πολιτισμών και μέσα από την φροντίδα των αναγκών της κοινωνίας.
Ως εκ τούτου ο οργανισμός μας αντιλαμβάνεται την προώθηση της «ποιότητας ζωής» ως ένα ευρύτερο ζήτημα, το οποίο περιλαμβάνει την προστασία του περιβάλλοντος, μία ενημερωμένη νεολαία με ισχυρή εκπαίδευση, μια συμμετοχική κοινωνία και το δικαίωμα στην εργασία.
Κάθε γεωγραφική περιοχή και κάθε ομάδα έχει τις δικές της προτεραιότητες και ανάγκες, στις οποίες προσπαθούμε να ανταποκριθούμε μέσω της στρατηγικής μας, η οποία βασίζεται στο να ακολουθούμε μία σειρά από δραστηριότητες χρησιμοποιώντας ποικιλία μεθόδων ενώ παράλληλα διακατέχονται από δημιουργικότητα και καινοτομία.
Εργαζόμενοι, μέλη, υποστηρικτές και εθελοντές του ΚΕΑΝ συνεργάζονται και δρούν όλοι ακριβώς όπως λειτουργεί ένα κύτταρο. 'Οπως ένα κύτταρο σπάει και πολλαπλασιάζεται έτσι κι εμείς δημιουργούμε νέα 'Κύτταρα' τα οποία εμπνέουν το ένα το άλλο. Κάθε 'Κύτταρο' είναι μία ξεχωριστή οντότητα στα πλαίσια της οργάνωσης.
Τα πλαίσια της οργάνωσης του ΚΕΑΝ διαμορφώνονται από επιστημονικές αναλύσεις, ημερίδες και δράσεις, ενώ η συνεργασία και η συνεχής επικοινωνία με άλλους φορείς τόσο εντός, όσο και εκτός των Ελληνικών συνόρων αποτελεί πολιτική του οργανισμού.

ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νίαΑγγελία

Πίσω στην αρχική