Κοινωνικό Φροντιστήριο Αιγιαλείας

 

Στόχος της δομής αυτής είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της Δ/θμιας εκπαίδευσης οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα συγκεκριμένα έξοδα. Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προέρχεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν συμμετοχή στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα στους  μαθητές Γ΄ Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου. Τα μαθήματα και τα τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και τις ειδικότητες που θα προκύψουν.

Κριτήριο ένταξης των ενδιαφερόμενων είναι το συνολικό εισόδημα των συνοικούντων με το δικαιούχο, ενώ θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, η ανεργία, προβλήματα υγείας κλπ. Έντυπο αίτησης μπορούν να προμηθευτούν από το Τμ. Κοινωνικής Προστασίας (Ν. Πλαστήρα 19) ή από το ΚΕΠ Αιγίου. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται όσοι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα να επικοινωνήσουν με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου τηλ. και fax : 2691026136.

ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νίαΑγγελία

Πίσω στην αρχική