Στόχος - Πρόληψη

Η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που ιδρύθηκε το 2008. Η βιωσιμότητα της ΜΚΟ «Στόχος-Πρόληψη» διασφαλίζεται από τα έσοδα της πώλησης των ρούχων της Εκστρατείας «Στόχου», από δωρεές και χορηγίες ιδιωτικών και θεσμικών φορέων.

Ο «Στόχος-Πρόληψη» τα τελευταία 3 χρόνια παραμένει προσηλωμένος στην αποστολή του, της οποίας κύριο κομμάτι αποτελεί η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του Ελληνικού κοινού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στην ασθένεια του καρκίνου του στήθους.

Με σύμμαχο την Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» η οποία αποτελεί τη βασική καμπάνια εξεύρεσης πόρων και το κανάλι επικοινωνίας της με τις ελληνίδες γυναίκες, υλοποιεί παράλληλα με την ενημέρωση και δράσεις προληπτικού ελέγχου.

Τα «Περίπτερα Δωρεάν Εξέτασης & Ενημέρωσης» ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με Πανεπιστημιακές Ογκολογικές και Χειρουργικές Κλινικές, έχουν εξετάσει μέχρι σήμερα πάνω από 6,000 γυναίκες. Παράλληλα, διανέμεται κάθε φορά ειδικά σχεδιασμένο ενημερωτικό υλικό, έτσι ώστε να παροτρύνει τις γυναίκες της κάθε περιοχής να τα επισκεφτεί και να τις ενημερώσει για τη σημασία της πρόληψης.

Επόμενος μεγάλος στόχος της ΜΚΟ «Στόχος-Πρόληψη», είναι η δημιουργία του Κέντρου Προληπτικού Ελέγχου «Στόχος» στο οποίο θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης, έγκαιρης διάγνωσης και παραπομπής στο σύστημα υγείας για περαιτέρω θεραπεία.

Εκστρατεία "Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους

Facebook: www.facebook.com/FTBC.Stoxos#!/FTBC.Stoxos
Website: www.stoxoshellas.gr

ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νίαΑγγελία

Πίσω στην αρχική