Ψυχογηριατρική Εταιρία «Ο Νέστωρ»
Η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» ιδρύθηκε το 2001 και αναπτύσσει υπηρεσίες που σχετίζονται με την άνοια και άλλα ψυχιατρικά προβλήματα των ηλικιωμένων.

Λειτουργεί δύο Κέντρα Ημέρας για τη νόσο του Alzheimer, μια κλινική Βραχείας Νοσηλείας για την άνοια, 2 Ψυχογηριατρικά Οικοτροφεία 15 ενοίκων το καθένα, ένα στην Αθήνα και ένα στο Χαλάνδρι και ένα Προστατευόμενο διαμέρισμα στην Αθήνα.

Εκτός από τα παραπάνω, η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ», υλοποιεί πρόγραμμα σίτισης και ψυχολογικής υποστήριξης που απευθύνεται σε ηλικιωμένους που το έχουν ανάγκη (μοναχικοί ηλικιωμένοι, ηλικιωμένοι που φροντίζουν ανήλικα εγγόνια και ηλικιωμένους με άνοια).

Συνολικά η Ψυχογηριατρική Εταιρεία "Ο Νέστωρ" απασχολεί 75 εργαζόμενους και περισσότερους από 45 ενεργούς εθελοντές. Περισσότεροι από 4500 ηλικιωμένοι απολαμβάνουν δωρεάν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την άνοια και για άλλα ψυχογηριατρικά προβλήματα. Περισσότεροι από 250 ασθενείς με άνοια νοσηλεύονται στην Κλινική Βραχείς Νοσηλείας κάθε χρόνο. Εκατοντάδες επαγγελματίες υγείας εκπαιδεύονται πάνω σε ψυχογηριατρικά ζητήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις δράσεις μας παρέχονται στην ιστοσελίδα μας:  www.nstr.gr

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Εθελοντής μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε! Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση για προσφορά και η διάθεση ελάχιστου χρόνου. Σαν εθελοντής κάποιος μπορεί να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και συντροφιά μέσω των μηνιαίων επισκέψεων στο σπίτι των οικογενειών του προγράμματος σίτισης του Νέστορα σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας “Ο Νέστωρ”. Οι εθελοντές εποπτεύονται από επαγγελματίες υγείας του Νέστορα.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να γίνεις ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ, επικοινώνησε μαζί μας, προκειμένου να ενημερωθείς από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της εταιρείας μας και να συμπληρώσεις τη σχετική αίτηση.

Υπεύθυνη εθελοντών της εταιρείας:

 

  • Κα Νατσιοπούλου Διονυσία- Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια του Προγράμματος Εθελοντισμού της Εταιρείας
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 210-8235050, 210-8235606, e-mail: volunteer@nstr.gr
ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νίαΑγγελία

Πίσω στην αρχική