Εθελοντές Μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας

ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νία

Εθελοντές Μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας

ΑΘΗΝΑ 15-02-2018
Αγγελία


Εθελοντές για μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές Δημοτικού στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης με τίτλο: "Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο" ως εξής:Για τα μαθήματα Γλώσσας/Μαθηματικών της τάξης ΣΤ' ΔημοτικούΤι χρόνο πρέπει να αφιερώσεις:

Τα μαθήματα γίνονται Τρίτη ή/και Παρσκευή και ώρες 15.00-17:30, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2017-2018 σε μικρά γκρουπάκια (2-3 μαθητών)

Για την κατάλληλη εκπαίδευση σου, δυο 4ωρα

Για την εποπτεία σου και την εξειδικευμένη εκπαίδευση σου μία φορά το μήναΤι προσόντα χρειάζεσαι:

Γνώση του αντικειμένου και της διδακτέας ύλης

Σχετική εμπειρία από παράδοση μαθημάτων


Υπευθυνότητα και αξιοπιστία στη δέσμευση που αναλαμβάνεις

Αγάπη προς τα παιδιά, επικοινωνιακό πνεύμα και όρεξη για δουλειάΤι θα κάνεις:

Βοηθάς τους μαθητές στα βασικά μαθήματά τους και συμμετέχεις στην ομάδα εποπτείας των εθελοντών για τη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού πλάνου για το κάθε παιδί, τη διαχείριση περιστατικών και τη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού πλαισίου.Τι κερδίζεις/τι μαθαίνεις:

Εδώ θα σχετιστείς με νέους, θα εκπαιδευτείς στις βασικές αρχές πρόληψης και θα ενημερωθείς για θέματα που αφορούν τη χρήση και εξάρτηση καθώς και για θέματα που σχετίζονται με τη μαθησιακή διαδικασία. Επιπλέον, μέσα από την ομαδική εποπτεία θα αποκτήσεις εμπειρία για θέματα σχετικά με τα αίτια των συμπεριφορών, την ψυχολογία των εφήβων, τη διαχείριση συναισθημάτων κ.α. Τέλος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας θα μπορείς να λάβεις σχετική βεβαίωση.Επικοινωνία/Πληροφορίες: Τηλ.: 210 9212961, Βέρα Αισώπου (εσωτ. 104), Χριστίνα Γώγου (εσωτ. 105), Ελίνα Αλαμπάνου (εσωτ. 103), e-mail: v.aisopou@prevention.gr.


Πίσω στην κατηγορία