ΝΗΡΩΗ

 

ΝΗΡΩΗ

Να είσαι στην ροή, αληθινός ταξιδευτής

Η ΝΗΡΩΗ είναι Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία, ένας οργανισμός, που, ως πρεσβευτής του Ελληνικού Φωτός και ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει σαν πανσυμπαντική έννοια για τον πλανήτη Γη. Έρχεται να αγκαλιάσει σε όλα τα επίπεδα τις δραστηριότητες, τις ομάδες αλλά και τους ανεξάρτητους ταξιδευτές, οι οποίοι δρουν, έως τώρα, μεμονωμένα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Βασίζεται σε 4 κύριους, πυλώνες: Α- την Ιστορία, την Μυθολογία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας -σύγχρονο και αρχαίο-, Β- την Παιδεία, τη Φιλοσοφία, τη Γλώσσα, αλλά και τα μαθηματικά και τη φυσική και όλες τις επιστήμες που αναπτύχθηκαν στον ελλαδικό χώρο, -αρχαίο και σύγχρονο- και ό,τι αυτές συμβολίζουν για τον σύγχρονο άνθρωπο για τον παγκόσμιο πολιτισμό, Γ- την Ελλάδα, ως τόπο φωτός και φυσικού τρόπου ζωής, όπου οι σπάνιες κλιματικές συνθήκες και οι διαδράσεις των κατοίκων της χαρακτηρίζουν μία ζωή ελεύθερη, -την κύρια φιλοσοφία του Ελληνικού Πνεύματος και του Ελεύθερου ανθρώπου, και Δ – την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη νέα επιχειρηματικότητα.

Η εταιρία ΝΗΡΩΗ, αναπτύσσεται οργανικά, θέτοντας μέσα στους άμεσους στόχους της, να μυήσει τους ταξιδευτές του κόσμου στα τέσσερα παραπάνω στοιχεία, μέσω δραστηριοτήτων παιδείας, διαφόρων εκδηλώσεων και διαδραστικών εμπειριών, που θα τους προσφέρουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα του φωτός και μέσω αυτής, τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η ΝΗΡΩΗ υποστηρίζει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες παιδείας, ταξίδια με θεματικές το Ελληνικό Φως, όπως και την γνωριμία με την Ελληνική φύση και τον ελληνικό φυσικό τρόπο ζωής, και προτείνουμε και πραγματοποιούμε διαδραστικές εμπειρίες σε όλους τους τομείς, με σεμινάρια και εκδηλώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η ΝΗΡΩΗ έχει όραμα: το φως να φωτίσει τις καρδιές των ανθρώπων μέσα από την γνώση, τη χαρά, τη διάδραση, τη δημιουργία και τη συνεργασία. Προωθούμε τη φιλία και τη συνεννόηση και αναπτύσσουμε πρεσβευτές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ΝΗΡΩΗ προσκαλεί τους ονειρευτές της ελευθερίας και του φωτεινού τρόπου σκέψης και ζωής, να ενώσουν τα χέρια για να φέρουν, να φέρουμε όλοι μαζί, την πρόοδο την ελπίδα, την αγάπη και τη συντροφικότητα σε αυτό τον σημερινό άγονο κόσμο…

ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νίαΑγγελία

Πίσω στην αρχική