Άγγελοι της Χαράς

Οι Άγγελοι της Χαράς είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2014, ώστε μέσα από την τέχνη και σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές μεθόδους να επαναφέρει τη χαρά και την ελπίδα σε παιδιά που από τόσο τρυφερή ηλικία έρχονται αντιμέτωπα με την αβεβαιότητα, το άγχος και τον φόβο μέσα σε νοσοκομεία ή ιδρύματα.

Παράλληλα, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στην τρίτη ηλικία, εμψυχώνει ηλικιωμένους σε Μονάδες Φροντίδας, οι οποίοι βιώνουν συναισθήματα θλίψης, μοναξιάς, απελπισίας και συχνά τον φυσικό πόνο.

Άνοιξαν τα φτερά τους με ανώτερο σκοπό πολύ πριν αποκτήσουν νομική υπόσταση. Από το 2011 μέχρι σήμερα περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν δεχτεί την ευεργετική και θεραπευτική παρέμβαση των «Αγγέλων» που αδιάκοπα μεταφέρουν μηνύματα αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας στην καθημερινότητα μικρών παιδιών και ηλικιωμένων.

Ειδικά εκπαιδευμένοι καλλιτέχνες και εξειδικευμένοι επιστήμονες προσεγγίζουν με απεριόριστη αγάπη τις δύο αυτές ευπαθείς ομάδες και μέσα από την τέχνη προτείνουν δημιουργική διέξοδο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η ομάδα των «Αγγέλων» αποτελείται από επαγγελματίες καλλιτέχνες, θεραπευτές, παιδαγωγούς και επιστημονικούς συμβούλους που έχουν κοινό όραμα την προσφορά στον Άνθρωπο.

Ως «Άγγελοι της Χαράς» πιστεύουμε ότι η πιο ισχυρή δόνηση που υπάρχει είναι η σύνδεση με το βαθύτερο συναίσθημα της χαράς, που πηγάζει από την επανασύνδεση με την ελπίδα μέσα μας.

Αυτή η εσωτερική κατάσταση είναι που δημιουργεί τα θαύματα γύρω μας!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και το έργο των «Αγγέλων της Χαράς» επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.angelsofjoy.gr ή ακολουθήστε μας στο Facebook στο

https://www.facebook.com/angeloitisxaras.

ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νίαΑγγελία

Πίσω στην αρχική