ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Σκοπός του εορταστικού τριημέρου «ΑΘΛΟΣ +ΕΝΕΡΓΕΙΑ», 3-5 Οκτωβρίου, είναι η τιμητική συμμετοχή αθλητών σε αγώνες Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων κι άλλες δράσεις σχετικές με την ευεξία και το ευ ζην.Στόχος μας είναι η διεξαγωγή ενός λαϊκού αγώνα, ώστε να προβληθεί η αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή και να έρθει η άθληση και το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες. Επίσης η εμφύσηση του πνεύματος και των αξιών όπως του “ευ ζην”, του “ευ αγωνίζεσθαι”στους νέους κι η προβολή των αρχαιολογικών χώρων και των ιστορικών θησαυρών της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

«ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ»: «Θέρμαι – Ηραίον»

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

1ος  ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου

Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, τον 1ο ημιμαραθωνίο δρόμο μήκους 21.100μ.

Αρχαίες «Θέρμαι» (Λουτράκι)   –   «Ναός Ακραίας Ήρας» (Φάρος Ηραίου, Περαχώρας)

ΓΕΝΙΚΑ

Πρόκειται για  αγώνα ασφάλτου απόστασης 21,100 χιλιομέτρων.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν και αγώνας 5.000 μέτρων,  όπως επίσης και 1.000 μέτρων που μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά από 10 ετών και άνω.

Στόχος είναι η διεξαγωγή ενός λαϊκού αγώνα ώστε να προβληθεί η αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή και να φέρει την άθληση και το τρέξιμο πιο κοντα σε αθλητές, θεατές και πολίτες.

Επίσης η εμφύσηση του πνεύματος του "ευ αγωνίζεσθαι" στους νέους κι η προβολή των αρχαιολογικών χώρων και των ιστορικών θησαυρών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας.

ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νίαΑγγελία

Πίσω στην αρχική