Άνθρωποι Aγάπης

 

Η αποστολή μας

 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

  • Αγαπάμε το Θεό, τον άνθρωπο, το συνάνθρωπο.
  • Σκεπτόμαστε θετικά, αισιόδοξα, χαρούμενα.
  • Ελπίζουμε και προσφέρουμε αληθινά με την καρδιά μας, ανοίγοντας ορίζοντες ευκαιριών σε συνανθρώπους μας, σ’ όλη τη γη.
  • Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε την κοινωνική υπευθυνότητα στο εργασιακό περιβάλλον.
  • Θέτουμε νέους στόχους συνεχώς, γιατί απλά πετύχαμε τους προηγούμενους!
  • Είμαστε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για αγάπη και προσφορά!
  • Χτίζουμε μια ζωή γεμάτη νόημα και σκοπό ακολουθώντας το κάλεσμά μας

Το ιστορικό μας

 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Οι «Άνθρωποι αγάπης» ξεκίνησαν το 1992 με μια μικρή συντροφιά ανθρώπων με το όραμα να επικρατήσει κάποτε στον κόσμο μας η αγάπη, η δικαιοσύνη, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους ανθρώπους. Με συναντήσεις, πνευματικές συζητήσεις, μουσικές βραδιές, φιλανθρωπικά παζάρια και ταξίδια η μικρή αυτή συντροφιά αγωνίστηκε να κινητοποιήσει τον κόσμο να οραματιστεί ένα καλύτερο αύριο για όλους τους ανθρώπους.

Μετά από πλούσια δράση και σπουδαία αποτελέσματα των ιδρυτικών μελών, προχωρήσαμε και στην επίσημη ίδρυση του Οργανισμού μας το 2004 με καταστατικό και μητρώο στο Υπουργείο Εξωτερικών. Θεμέλια για την υπόστασή μας είναι η αγάπη, η επικοινωνία, η συνεργασία, η διάθεση για προσφορά απλών ανθρώπων, με ισχυρό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, πέρα από κάθε ιδιοτέλεια και όφελος.

Το όραμά μας

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Οι «Άνθρωποι αγάπης» ονειρευόμαστε ένα κόσμο γεμάτο χαμόγελα, έναν κόσμο ευαισθητοποιημένο και κοινωνικά υπεύθυνο. Η θέση μας είναι δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε άνθρωπο που ελπίζει και περιμένει την αγάπη μας!Η προσφορά μας θέλουμε να φτάσει παντού και να δώσει ελπίδα και χαρά!

Ο στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε τον κόσμο να προσφέρει μέσα από οποιοδήποτε ρόλο ή ιδιότητα τυγχάνει να έχει ο καθένας. Είναι όμορφο να ξέρουμε ότι ο ένας έγιναν πολλοί. Από καρδιάς!

Είναι όμορφο να ξέρεις ότι κάπου πάνω στη γη, κοντά ή μακριά, υπάρχει κάποιος που νοιάζεται για σένα!

«Άνθρωποι αγάπης»

  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Οι «Άνθρωποι αγάπης» ξεκίνησαν το 1992 με μια μικρή συντροφιά ανθρώπων με αγάπη στην καρδιά, με την ελπίδα να επικρατήσει στον κόσμο μας η αγάπη, η αλήθεια, η ομορφιά, η δικαιοσύνη, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους ανθρώπους. Συναντήσεις, πνευματικές συζητήσεις, μουσικές βραδιές, φιλανθρωπικά παζάρια και ταξίδια γεμίζουν την καρδιά μας και αυτό το περίσσευμα της χαράς και της αγάπης, το μοιραζόμαστε με τους συνανθρώπους μας.

Ο χρόνος περνά και η μικρή ομάδα μεγαλώνει σε αριθμό μελών, αλλά μεγαλώνει και σε αγάπη και προσφορά. Γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε δικαίωμα στη ζωή, στην αγάπη, στην ελπίδα, στην ανθρώπινη παρουσία, στις λύπες μας, μα και στις χαρές μας, στο γέλιο και το δάκρυ.

Γιατί η αγάπη, δώρο του Θεού, είναι θεμελιακή ανάγκη για κάθε άνθρωπο. Γιατί η αγάπη είναι το μεγάλο δώρο που μας δόθηκε και με τη σειρά μας πρέπει να το προσφέρουμε. Γιατί η αγάπη δε γνωρίζει σύνορα.

Και φτάσαμε στο Μάρτιο του 2004. Η μικρή συντροφιά αγάπης έγινε η ##μη Κυβερνητική, μη Κερδοσκοπική Οργάνωση "Άνθρωποι αγάπης"## με καταστατικό και μητρώο 341 στο Υπουργείο Εξωτερικών, με πολλά όνειρα, πολλές όμορφες ιδέες για αγάπη, προσφορά για όλα τα παιδιά του κόσμου, για όλους τους συνανθρώπους μας.

Θεμέλια για την υπόστασή μας είναι η αγάπη, η επικοινωνία, η συνεργασία, η διάθεση για προσφορά απλών ανθρώπων, με ισχυρό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, πέρα από κάθε ιδιοτέλεια και όφελο.

ΤίτλοςΠεριοχήΗμ/νίαΑγγελία

Πίσω στην αρχική